Vi är Ambratec

Vi tror på den mänskliga kraften bakom varje innovation och utveckling. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle - socialt, ekologiskt och ekonomiskt.
Vi har varit verksamma i Mälardalen under lång tid och från och med 2019 satsar vi framåt under namnet Ambratec. Vardagen är fylld av tekniska utmaningar och med engagemang och kompetens ser vi till att den fungerar. Hos oss hittar du ingenjörer och specialister som ser helheten, tar ansvar och med sin kunskap erbjuder dig effektiva, innovativa och framtidssäkra elinstallationer.
Innovation & Utveckling
Det är en spännande tid vi lever i och förändringarna sker i snabb takt. Ny teknik leder oss mot ett alltmer digitaliserat och tekniksmart samhälle, vi vill leda branschen med ett fokus på lösningar som verkligen fungerar för oss människor. Det handlar om hur du och jag vill leva och utvecklas. Tillsammans skapar vi möjligheterna.
Hållbarhet
Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad och industri som fungerar idag och i framtiden. Det innebär att hållbarhet är ett självklart ledord hos oss på Ambratec och finns med i hela processen, från koncept till slutprodukt. I vår strävan att bidra till en mer hållbar framtid, både ekologiskt, socialt och ekonomiskt, arbetar vi kontinuerligt med systematiskt kvalité-, miljö- och förbättringsarbete. Med engagemang och passion för branschen skapar vi genomtänkta och kreativa lösningar som ger dig effektiva och framtidssäkra elinstallationer
Certifieringar
ri.se
SP Your science partner
Certifierad behörig ingenjör Brand
Certifierad behörig ingenjör Inbrottslarm
SBR Byggingenjörerna Entreprenadbesiktning
Karriär på Ambratec

Vi söker dig som vill växa med oss

Ambratec växer, vi söker ständigt kunniga medarbetare och nya talanger som vi kan utvecklas tillsammans med. Vi vill driva en positiv förändring för samhället och vi letar efter dig som delar vårt engagemang. Är du en av dessa?
Läs mer
Stefan Holmstrand, VD

Stefan Holmstrand

VD Ambratec

021-470 38 00
070-410 27 48
E-post