Vi engagerar oss i skapandet av framtidens hållbara energilösningar så att allas vår vardag ska vara både säker och bekväm.

Energi

Våra liv, på både individ- och samhällsnivå, är i varje stund beroende av energi. Vi engagerar oss i skapandet av framtidens hållbara energilösningar så att allas vår vardag ska vara både säker och bekväm. Alla delar i energisystemet hänger ihop och påverkar varandra. Våra experter ser helheten och vi erbjuder lösningar för energieffektiva system för vatten, värme, kyla och process. Vi erbjuder analyser och kompetens inom all typ av energiproduktion och utför även bedömningar och utredningar.

Så oavsett om du satsar på morgondagens solcells- och vindkraftssystem eller om du behöver utreda eller göra beräkningar kring energibehoven, så hjälper vi dig. Tillsammans skapar vi en driftsäker, kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.

Läs mer om våra tjänster
Karriär på Ambratec

Vi söker dig som vill växa med oss

Ambratec växer, vi söker ständigt kunniga medarbetare och nya talanger som vi kan utvecklas tillsammans med. Vi vill driva en positiv förändring för samhället och vi letar efter dig som delar vårt engagemang. Är du en av dessa?
Läs mer
Unable to locate Global Block