Vi söker dig som vill växa med oss!

Ambratec växer, vi söker ständigt kunniga medarbetare och nya talanger som vi kan utvecklas tillsammans med. Vi vill driva en positiv förändring för samhället och vi letar efter dig som delar vårt engagemang. Är du en av dessa?

Välkommen till Ambratec

Kontakta mig så jag får höra mer om vem du är.
Vi letar just nu specifikt efter dig med följande kompetens:

Övriga prioriterade områden är eldesign med inriktning på projektledning, besiktning, projektering, elteknik, teleteknik och andra tekniska utredningar.

Ambratec är ett snabbt växande konsultbolag inom eldesign och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom energi, industri, infrastruktur och installation. Hos oss hittar du ingenjörer och specialister som ser helheten, tar ansvar och med sin kunskap erbjuder effektiva, innovativa och framtidssäkra elinstallationer.

Vi vill erbjuda alla medarbetare en jämställd, trygg och stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling, medinflytande och påverkan på arbetsmiljön. Vi söker dig som aldrig kompromissar med säkerheten, vill känna engagemang och passion för det du gör och gärna tar ett helhetsansvar i ditt arbete. Känner du att just din kompetens skulle passa i vårt team? Välkommen till Ambratec.

Unable to locate Global Block