Vi söker dig som vill växa med oss!

Ambratec växer, vi söker ständigt kunniga medarbetare och nya talanger som vi kan utvecklas tillsammans med. Vi vill driva en positiv förändring för samhället och vi letar efter dig som delar vårt engagemang. Är du en av dessa?

Välkommen till Ambratec

Kontakta mig så jag får höra mer om vem du är.
Vi letar just nu specifikt efter dig med följande kompetens:

Övriga prioriterade områden är eldesign med inriktning på projektledning, besiktning, projektering, elteknik, teleteknik och andra tekniska utredningar.

Ambratec är ett snabbt växande konsultbolag inom eldesign och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom energi, industri, infrastruktur och installation. Hos oss hittar du ingenjörer och specialister som ser helheten, tar ansvar och med sin kunskap erbjuder effektiva, innovativa och framtidssäkra elinstallationer.

Vi vill erbjuda alla medarbetare en jämställd, trygg och stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling, medinflytande och påverkan på arbetsmiljön. Vi söker dig som aldrig kompromissar med säkerheten, vill känna engagemang och passion för det du gör och gärna tar ett helhetsansvar i ditt arbete. Känner du att just din kompetens skulle passa i vårt team? Välkommen till Ambratec.

 
AMBRATEC SÖKER:

Projekteringsledare el

I en professionell men informell arbetsmiljö som präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar får du möjligheter att utveckla och utmana dig själv.
Som projekteringsledare hos Ambratec har du helhetsansvar i en bredd av olika projekt. Vi arbetar med om-, till- och nybyggnationer inom allt från sjukhus till industrier, flerfamiljshus och kontorslokaler. Att vara projekteringsledare innebär kontakter med beställaren/uppdragsgivaren, teknisk och ekonomisk planering, resursfördelning, beräkningar, projektering, egenkontroller och uppföljningar.

Vi vill föra arbetet framåt genom passionerade och kompetenta medarbetare

Det märks att vi som arbetar på Ambratec gillar våra jobb! Vi är nyfikna, resultatinriktade och ser oss själva som ett team. Samma sak kommer vi att förvänta oss av dig. Du trivs med frihet under ansvar men förstår också din roll i företagets helhet. Du har ett strukturerat arbetssätt som gör dig framgångsrik i att driva projekt och och förtroendeingivande gentemot våra kunder. När det hettar till i projekten har du förmågan att flexibelt prioritera och agera snabbt.

Din kompetens

Vi tror att du antingen har högskoleutbildning inom el/tele eller har skaffat motsvarande kunskaper genom flera års yrekserfarenhet i kombination med andra utbildningar/kurser. Vi ser möjligheter både för dig som är senior i rollen som projekteringsledare och för dig som är lite nyare på arbetsmarknaden.

God talad och skriven svenska, goda datorkunskaper och körkort för personbil är ett krav.

Din ansökan vill vi ha senast den 19 januari 2020.
Skicka in ansökan via jobbet.se

Vill du veta mer?
Ring rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-470 71 10 eller Sandra Sjöberg, 018-470 71 03.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
AMBRATEC SÖKER:

Elkonstruktör/Elkonsult

Som elkonstruktör hos Ambratec konstruerar du el- och teletekniska installationer i projekt inom installation, industri, infrastruktur och energi. Du jobbar vanligtvis tillsammans med uppdragsledare och i större projekt i team med både uppdragsledare och andra konstruktörer.

Vi arbetar inom flera marknadssegment och våra projekt återfinns inom ny- och ombyggnad av sjukhus, skolor, kontor, bostäder, handel, datacenter, industri och andra offentliga och privata fastigheter.

Profil

För att du skall ha de bästa förutsättningarna tror vi du har några av följande egenskaper:

  • Har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola.
  • Några års erfarenhet av elkonstruktion.
  • Goda kunskaper av att rita i CAD.
  • Då du har mycket kontakt med både kunder och kollegor behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Du har intresset av att arbeta som konsult, där vi tror att personliga egenskaper så som lagspelare, prestigelöshet, generositet, affärs- och relationsintresse samt nyfikenhet kan komma väl till användning.

Meriterande är även om du har erfarenhet från några av våra vanligaste programvaror: 
MS Office, Dialux, Febdoc, Elvis, AutoCAD, MagiCAD eller Revit.

Meriterande är även om du tidigare har arbetat med elinstallationer eller konstruktion.

Ambratec arbetar med många spännande kunder och projekt. Gillar du en informell och professionell arbetsmiljö kommer du att stortrivas hos oss. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar.

Hos oss arbetar du med frihet under ansvar, men i grunden ligger ett strukturerat arbetssätt att driva projekt och teknikutveckling. Att arbeta på Ambratec AB passar dig som är nyfiken, driven och resultatorienterad.

Då det ingår en del resande inom landet, så krävs B-körkort och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil.

Är du ung, ansvarstagande och beredd att arbeta självständigt med stor frihet?
 Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Glenn Carlsson
VD Ambratec
+46 (0)70 410 27 54
glenn.carlsson@ambratec.se